Rikthehen në studio dhe përballen Melisa me Sindin - Përputhen, 01 Dhjetor 2020

  Pregleda 1,195,386

Top Channel Albania

Prije mjesec

Autore: Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on HRpost Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#Perputhen#TopChannel

Komentari
Pajtim Gashi
Pajtim Gashi Prije dan
Mevlani asht baba atu 😂
Abdi Jasmine
Abdi Jasmine Prije 3 dana
Sindi
Aida Mullaavda
Aida Mullaavda Prije 6 dana
Pse pom doket mu qe Ana2 ka dal me Locon veq per tattoo ? 🤨🤨
Dijar Jusufi
Dijar Jusufi Prije 7 dana
Jeni me te miret perputhen it's love
Cemre Derinoğlu
Cemre Derinoğlu Prije 9 dana
♥️
Ervin Hoxha
Ervin Hoxha Prije 12 dana
Bravo sindi e ke gjete per Melisen
elsaid elsaid
elsaid elsaid Prije 16 dana
6777uuyuuuuuuuu7uuu776677777767
Hashim Gashi
Hashim Gashi Prije 17 dana
Sindi eshte me mira nder te gjitha
EMILTON TV
EMILTON TV Prije 17 dana
Bravo andi
Susanna Lushaj
Susanna Lushaj Prije 18 dana
Andi 1 je
Anisa Makica
Anisa Makica Prije 19 dana
kjo ana her e mbron melisen her sindin 👿🤪
Nazmi Behrami
Nazmi Behrami Prije 20 dana
E vergjer asht nderim
Iliana Ko.
Iliana Ko. Prije 22 dana
Futjani me shpull sindis sa fillon me fol dikush hidhet si pordha na mori vesht
Rudi Pici
Rudi Pici Prije 25 dana
e cka te keqe per me qen ne one night stand ?? pfff un jam pro melises :)
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 27 dana
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💙💙💙💙💙💙💙💙💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😂😂😂😂😂😂😂😂
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 27 dana
Keke jrur Nfjr jrur jkfjf jrur jtut jrur jrur jry jry jrur jrur jtut jtu jtu jry
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋😍😍😍😍😍😍😍😍🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👼👼👼👼👼👼👼👼💐💐💐💐💐💐💐💐😘😘😘😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
Kehf n ty Jr n r Jr jrjt nrjr kehf jrur k th yt htyt jrjt jrjt jrjt n r Jr n r Jr jry jryr nrjr htyt htyt htyt hty ngjr jrjt jrjt jrjt jrjt hty htyt htyt h th yt htyt jrjt jrur h th yt htyt htyt jruy h th yt jrjt jrjt h th yt h th yt h th yt jrjt jry htyt n er Jr jtut h th yt
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
Kehf jrjt jrjt nrnr jrjt jrjt jrjt n r Jr nrj ❤️❤️❤️💋
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💋💋💋💋💋👰👰👰👰👰👰👰👰👼👼👼👼👼👼👼👼🤶🤶🤶🤶🤶🤶🤶🤶👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄😍😍😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
Jrjr Jrjr Jrjr h er jnrh u r Jr jrur ht r htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt h th yt htyt jrjt jrur hryt h er ur jtjy r htyt htyt htyt ht r htyt h th yt htyt htyt h er hryt htyt ht htyt htyt jrjt jrur jtut hryt htyt htyt h er yt h th yt ht r htyt htyt htyt htyt htyt htyt htyt hty htyt h er yt htyt htyt ht htyt htyt htyt htyt htyt hty h er yt htyt htyt htyt h th yt h k2k 2 h th yt h er jjr h er he htyt htyt ht jtjy r h er yt htyt hthf h th Jr h er yt h th he jry jrur h th NH r htyt htyt htyt h th yt h th yt htyt jrur h th yt h th yt h th yt jtjtur h th yt h th yt htyt h th nf h er yt hty jryry h th yt htyt h th yt
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕🚕💝💝💝💝💝💝💝💝🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️👰👰👰👰👰👰👰👰🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
Jrur hryt h er ur hryt h er yt h er yt htyt h er yt hty h er ur hryt htyt hty htyt htyt htyt htyt h er yt htyt h tut hty h er yt htyt h er yt htyt h er yt h er ur h er ur jrur jrur hryt u r ur hryt h er yt hty h er yt htyt h er yt h er ur h er yt hty htyt htyt htyt htyt htyt htyt
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
Jrur hryt htyt ❤️💋😍🥰
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 28 dana
U r ur jtutut ❤️💋
Gabriela Merko
Gabriela Merko Prije 28 dana
Kjo Sindi spaska tru fare! Spaska femer me idjote se kjo!
Violetta Kouka
Violetta Kouka Prije 29 dana
Si e kini atje ne emisjon ate sindin kale ajo te ben me gjendrave tiroide
Violetta Kouka
Violetta Kouka Prije 29 dana
Mevlan mir e ke sindin me duket se shkoni shum
Violetta Kouka
Violetta Kouka Prije 29 dana
Bravo Andi cdo gje e ben pa lidhje
Violetta Kouka
Violetta Kouka Prije 29 dana
Poooo sa injorante qe eshte kjo Sindi mo njerez nuk di car flet shushunje
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrjr htyt htyt htyt ❤️❤️💋😍🥰
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrjt h th yt htyt ❤️❤️💋🥰😍
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrjr jrjt jtut jtut ❤️❤️💋🥰😍
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrjr htyt htyt një ❤️❤️😍🥰💋
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrjr htyt htyt htytr ❤️❤️💋🥰😍
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrur jtut jtut htut ❤️❤️💋🥰😍
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrur hryt htyt htyt ❤️❤️💋
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrur jtut jtut jtut h er ❤️❤️😍🥰
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrjr jrjt jtut jtut htut ❤️❤️😍
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrur jtut jtut jtut jtut ❤️❤️🥰
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrur jtut jrur jry uryt ❤️❤️😍🥰
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jrur jtut jtut jtut ury ❤️❤️🥰😍
Bala Lazime
Bala Lazime Prije 29 dana
Jtut h er yt h er yt ❤️❤️
Kim. Ronii
Kim. Ronii Prije mjesec
Hajde ren hajde e virgjer
Val Gjoni
Val Gjoni Prije mjesec
I agree with Arjan!
Val Gjoni
Val Gjoni Prije mjesec
Why should Cindy say sorry so shoukd Melisa ?!??
elham nuhishi
elham nuhishi Prije mjesec
andi + tea ❤🖤
cloudyoongs
cloudyoongs Prije mjesec
ka filluar bora te ngrej zerin si zysha kimis 😂
erdi elma
erdi elma Prije mjesec
O zot qikjo sindi katstrof skoka qudi qe ske pas lidhje po kush kish duru ty pash zote,koke tipe bajate edhe ma e zez si krejt je niher u shfaqe si melaqe po valla katil koke
Fatlum Rustem
Fatlum Rustem Prije mjesec
Melisa esht me e mir sidi duhet te kerkoj falje melises
Mateo Lekja
Mateo Lekja Prije mjesec
Ti prezantuse shum e mir je ,tkisha perputh i her po shum pidhropshe ata tbojn me mor rrogen nfund tmujit kurse ti i ngre zonin,mir per femrat po edhe meshkujt shum merhuma apapapa
Mira Ido
Mira Ido Prije mjesec
Per mua eshte gabim nuk ofendohe ashtu sindi sindi kure te prishesh virgjerin une do vete te kater topat ne vlor do ngre flamurin per Ty babale ik sindi mère me frena dore zemra
Luan Seferi
Luan Seferi Prije mjesec
Mevlani esht mje legjend...ka humor shum....respekt per mevlanin🤣👍
Genti Myrta
Genti Myrta Prije mjesec
Bravo Andi ke te drejt je djal njësh respekt 👍👍
Altin Deda
Altin Deda Prije mjesec
Bravo sindi ishalla ne nje lidhje zirjoze ❤️❤️
Zeide Rufati
Zeide Rufati Prije mjesec
Duartrokitja e Melisës tregon që ajo ofendoi e para.
Zeide Rufati
Zeide Rufati Prije mjesec
Une mendoj si Sindi!
NeLLy HiSeNi
NeLLy HiSeNi Prije mjesec
Pe ky Arbri qa bon ktu ala hahah
Arlind Shehu
Arlind Shehu Prije mjesec
Ca jan kto zanakse
Juxhin Cenolli
Juxhin Cenolli Prije mjesec
Hiqet tapa Ana : 38:50
Argjent
Argjent Prije mjesec
Kqyrni pitbullat😂😂
emy eee
emy eee Prije mjesec
Kjo sindi sa arrogante po behet sdi as me dhen nje shpjegim
Anxhela Kasa
Anxhela Kasa Prije mjesec
Ana 2😫😨🤮🤢🤮
Anxhela Kasa
Anxhela Kasa Prije mjesec
Sindi dhe mevlani duhen
Barbara Tomas
Barbara Tomas Prije mjesec
Po moj Sindi nqs nuk je krenare te jesh e virgjer pse ke treguar dhe pse te vjen Turp..... Per mua nje vajze e virgjer duhet te jete krenare ne ditet e sotit. Nuk te kuptoj Sindi.........
Soni Alia
Soni Alia Prije mjesec
Shkune se melsiaeritin respekt jo si sindi qe i qedroj dudime pran qe me siguri sdo ket pa femr me sy na njher ne jet 😂😂😂😂😂
Soni Alia
Soni Alia Prije mjesec
Dudume i bushure me mute esht 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🐷🐷🐷🐷
Steep Hill
Steep Hill Prije mjesec
Shqiptaret brekegrisur kopje e kultures amerikane e dhene me force nga Zionistet e amerikes
Leras Berati
Leras Berati Prije mjesec
Shih si bëjnë të gjithë si të zgjuar e profesorë.!!! Vari k,,,, n këtyre, vari programit e vari k,,,, top channel me këto traplliqe. Humbas kohën me njerëz që nuk kanë asnjë merite e nuk kane bërë asnjë gjë për shoqërinë që të jenë të famshëm👃👃👃👃
Sara Cukiq
Sara Cukiq Prije mjesec
Keta femrat base met lodhe trunin base mevlan i ka nerva
Lonski Bidonski
Lonski Bidonski Prije mjesec
Zyshe Bora,la nam duke bertitur,nam
D D
D D Prije mjesec
Bravo Sindi.....
Kimete Maliqi
Kimete Maliqi Prije mjesec
hahahahahah Mevlan..me bere te qesh me ket qe i lidhe karriget dreq.
Billi Papa
Billi Papa Prije mjesec
100 milion klikime thon arkat . shqipria me 3 milion banor
Cereal Killer
Cereal Killer Prije mjesec
mir e ka ky me vetull te prere se sja di emrin shum mir e ka then
Alban Dedej
Alban Dedej Prije mjesec
Bravo ana1.je shum e sakt me fialet qe shpre..bravo.
Toni Lusha
Toni Lusha Prije mjesec
Reklame ne youtube... Reklame ne tv .....reklame gjate transmetimit .....cudi si nuk u vejn dhe konkurenteve emra produktesh 🧻🍬🍺🍯🍫🍰🥤🥫🍮🧴
amlet sula
amlet sula Prije mjesec
38:50
Bledi Bejtaj
Bledi Bejtaj Prije mjesec
Si fol kjo ana sikur e ka mren
Linda Baqaj
Linda Baqaj Prije mjesec
Sindi mos e ke mereak këtë pjesë se këta me mentalitetin e dobët që e kan mendojnë që një femer e virgjër është femer që sdin të veprojë në marrëdhënie me meshkujt “budalla” po veç vazhdo ndoshta aty je vetem por publikun e ke për vete 💕💕
Elizabeta Mihaj
Elizabeta Mihaj Prije mjesec
Seriozisht e ka kjo Ana?
Jozefina Muha
Jozefina Muha Prije mjesec
Sindi ka te drrejt 👏
Ide Azi
Ide Azi Prije mjesec
Si studente e mjeksis nuk besoj se sindi është e virgjer, dhe drejtuesit e keti emisioni jan total me 0 arsimim S'është Aspak e rendsishme paraja
Ide Azi
Ide Azi Prije mjesec
Vajzat e vergjera nuk jan sikur ti sindi shko mso pastaj eja Që je per debat mbi virgjerin dhe ndershmerin kontakto psikologun më të afert besoj që do hysh të flasesh
Flavio Shpata
Flavio Shpata Prije mjesec
Kush eshy me sindin ktu?🤚
Burri MeTzeza
Burri MeTzeza Prije mjesec
Po ik qihu shkerdhehu bej "sheks"
Shkoder Ylli
Shkoder Ylli Prije mjesec
Njeriu nuk duhet te ofendohet nga asnje fjal e dikuj qe nuk te njef
Shkoder Ylli
Shkoder Ylli Prije mjesec
😲
Eni Ziu
Eni Ziu Prije mjesec
Ky marisi m acaron nervit pzzz
lule lulee
lule lulee Prije mjesec
Sa idiote esht kjo e virgjer po ik o debile o zot
Leo Dardania
Leo Dardania Prije mjesec
Te gjithe vajzat jan kunder Sindit per arsye se qe te gjitha keto vajza bejn seks pa ndal dhe kur Sindi thot une jam virgjer keto goca ndihen si te dalluara dhe ashtu jane Bitcha qe bejn seks me qdo njeri
muharem aljija
muharem aljija Prije mjesec
Sindi mose leja te bajen ato teri piste si veten largohu sa ma pare.
Adelina Dybeli
Adelina Dybeli Prije mjesec
Cunat jane gallate
Adela Enim
Adela Enim Prije mjesec
Gjithcka vec show ketu . Sot shahen e neser bejn sikur mbrojn njeri-tjetrin
Alesja Taullau
Alesja Taullau Prije mjesec
Ama sindi e ofendoi rende
Manjola Caka
Manjola Caka Prije mjesec
1 milion per 1 dit
Alesja Taullau
Alesja Taullau Prije mjesec
Melisa foli ne baze te fjale qe tha mevlani
Michaili Ndresa
Michaili Ndresa Prije mjesec
Mbeshteteni Melissen ,se osht lodh tu pi kafe,ka nevoj per mbeshtetje.gjynah e shkreta ju ka shpetuar "skifterave" Lacian nga kthetrat
Erijona Kryeziu
Erijona Kryeziu Prije mjesec
O zot kjo sindi vetem ne koken e vet
keisicuni97
keisicuni97 Prije mjesec
Dhimbje koke jan bobo
KAKO DOBITI UPALU PLUĆA ?
4:50
TheSikrt
Pregleda 141 tis.
E paprecedentë: Tea largohet nga studio - Përputhen
53:15
Top Channel Albania
Pregleda 1,8 mil.
KAKO DOBITI UPALU PLUĆA ?
4:50
TheSikrt
Pregleda 141 tis.
Full Face Using FROZEN Makeup Challenge 🥶
14:47
Raskinuli Voyage i Breskvica
1:05
Trend Daily
Pregleda 93 tis.
I Bought Everything In 5 Stores
14:14
MrBeast
Pregleda 31 mil.
DOBRO JUTRO, KOMŠIJA 7 - NOVI FILM
1:19:18
Dobro Jutro, Komšija
Pregleda 938 tis.